Enter your keyword

Kindermeubels steigerhout

Kindermeubels steigerhout | TodosNinos

Ben je op zoek naar kindermeubels steigerhout? Dan ben je bij TodosNinos aan het juiste adres!

Wij hebben een grote collectie steigerhouten kindermeubels. Denk aan bedjes, bedden, tafeltjes, stoeltjes, loungestoelen, loungebanken, speelgoedkisten, opbergkisten, opbergboxen, fietskratten en meer.

Het leuke is dat je bij ons ook gepersonaliseerde steigerhouten of houten kindermeubels kunt bestellen. Denk aan kinderstoeltjes met de naam van het kind ingebrand. Origineel als kraamcadeau bijvoorbeeld of voor een verjaardag van een kind.

Richt de kamer van je kind in met steigerhouten kindermeubels. Ook is het leuk om een hoekje te creëren voor je kind met een steigerhouten kinderset bestaande uit een tafeltje en twee stoeltjes bijvoorbeeld. Je kind kan dan lekker kleuren, knutselen en spelen aan zijn of haar eigen tafeltje. Daarnaast hebben wij ook speelgoedkisten en opbergkisten van steigerhout voor kinderen. Past ook leuk in de kamer. Een aantal opbergkisten is ook te bestellen met het naam van het kind erop. Handig om alle spullen van het kind in op te bergen.

TodosNinos heeft ook steigerhouten kinderbedden en junior bedden te koop. Wij hebben bijvoorbeeld een hele stoere steigerhouten voetbalbed in ons assortiment. Je kind wordt wakker in zijn eigen goal!

Bekijk hieronder onze collectie steigerhouten kindermeubels!